Nazomer 2021

04-09-2021 16:41

September....de tijd vliegt...

Geniet van het leven, dat is dan ook zo ongeveer ons uitgangspunt voor het aanbod auto's dat wij gebruiken.

Altijd iets aparts en vanaf vandaag voor het eerst een New Beetle Cabrio in het aanbod.

Weliswaar een "gewone " 4 cylinder " maar dan toch weer nét anders, origineel USA geleverde auto met alle historie erbij.

Babyblue met lichtgrijs interieur en origineel een beige dak maar wegens uitdroging/gebruik zaten hier op de punten waar hij vouwt wat lichte beschadigingen op en hebben wij besloten deze professioneel zwart te laten spuiten.

Ook is er zojuist wederom een Porsche Cayenne 4.5S aangekocht van de tweede eigenaar, deze auto hebben wij al jaren kunnen volgen mede omdat hij vlakbij stond, een uitzonderlijk mooie en uitstekend onderhouden Porsche.

Al met al ziet het jaar er tot nu toe prima uit, gelukkig blijft het zoeken naar exclusieve betaalbare auto's lonen en zijn er nog steeds mensen die genieten van het leven.

Je kunt natuurlijk een nieuwe Dacia kopen en als je er maar lang genoeg in rijdt qua afschrijving niks geks doen maar je kunt voor de helft van dat geld ook een leuke youngtimer of exclusieve auto kopen, als je er zuinig genoeg op bent schrijf je er bar weinig op af en heb je alleen de onderhoudskosten, maar wel veel meer fun per kilometer....

Laat maar weten wat de voorkeur geniet, wij leveren ook dat wat we nog niet hebben.

—————

Terug